Barevné obložené ciabatty

Povzneste obložené chleby na vyšší level.

Obtížnost

Lehké

Vaření 45 min

Ingredience

4 PORCE +

Postup

  1. Krevety očistíme, zakápneme citronem, olejem, osolíme, opepříme a přidáme chilli a necháme chvíli marinovat. Na pečivo natřeme například avokádové guacamole.
  2. Na ciabattu rozložíme marinované krevety s marinádou, ozdobíme plátkem citronu a například bylinkami. Pastrami nakrájíme s okurkou a sýrem na plátky. Houby slijeme.
  3. Pečivo rozkrojíme, opečeme, potřeme hořčicí, přidáme maso, sýr, okurky a houby. Před podáváním dozdobíme například sušenými rajčaty a řeřichou.
  4. Philadelphii natřeme na pečivo. Poklademe plátky okurky a lososem. Osolíme, opepříme a zakápneme citronem. Dozdobíme například koprem a sezamovým semínkem.
Zobrazit postup Zobrazit ingredience

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    579 KCal

    26 %

    24 %

  • Energie

    2421 KJ

    26 %

    24 %

  • Sacharidy

    66,9 g

    76 %

    67 %

  • Vláknina

    8,1 g

    27 %

    27 %

  • Bílkoviny

    40,7 g

    65 %

    60 %

  • Tuky

    15,7 g

    24 %

    22 %

  • nasycené

    6,3 g

  • trans-mastné

    0,1 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Autor:

Podobné recepty

Drůbeží paštika s česnekem a lískovými oříšky

Luxusní paštika, kterou zvládnete z pohodlí domova.

Pikantní utopenci

Naučte se zavřit ty nejchutnější utopence.

Dýňová pomazánka

Zbyla vám z vaření dýně? Zužitkujte ji na pomazánku.

Chia pudink s ovocem

Chia pudink se hodí na snídani nebo jako zdravá svačinka do práce.

Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.