Ingredience
Postup
- Kotletky omyjeme a očistíme. Limetku důkladně omyjeme a kůru nastrouháme. Pak ji rozpůlíme a do misky s kůrou vymačkáme šťávu. Přidáme olivový olej a fenyklová semínka. Touto marinádou potřeme kotletky z obou stran a necháme je uležet alespoň dvě hodiny.
- Cuketu (nebo lilek) omyjeme a nakrájíme na menší kostičky, papriku očistíme a také nakrájíme na kostičky. Brambory uvaříme ve slupce a necháme vychladnout a oloupeme.
- Do pekáčku dáme trochu olivového oleje, přidáme na kousky nakrájené vařené brambory, zeleninu, nasekaný česnek a zalijeme marinádou z jehněčích kotlet. Vložíme do trouby a pečeme asi 15-20 minut.
- Mezitím lehce naklepeme jehněčí kotletky, osolíme, opepříme, posypeme kořením na souvlaki a usekanou čerstvou saturajkou. Opékáme z každé strany asi 5 minut. Kotletky podáváme s opečenou zeleninou a ozdobíme čerstvou saturejkou.

















