Plněné bagely
Tato svačina potěší každého školáka.
Postup
- V misce důkladně promícháme smetanový sýr s částí naklíčené čočky, dle chuti osolíme a opepříme. Rajčata s okurkou nakrájíme na plátky, jarní cibulku nakrájíme najemno. Bagely vodorovně rozkrojíme.
- Připravené bagely ve spodní části potřeme sýrovou směsí, poklademe plátky rajčat, okurek, přidáme zbylé čočkové klíčky a nakrájenou jarní cibulku. Přiklopíme a ihned podáváme.
Zobrazit postup
Zobrazit ingredience
Nutriční hodnoty pro jednu porci
-
Kalorie
541 KCal
25 %
23 %
-
Energie
2264 KJ
25 %
23 %
-
Sacharidy
74,6 g
85 %
75 %
-
Vláknina
4,3 g
14 %
14 %
-
Bílkoviny
22,3 g
35 %
33 %
-
Tuky
15,7 g
24 %
22 %
-
nasycené
9,5 g
-
trans-mastné
0,4 g
procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu
Autor:
Kulinární studio MAFRA