zavřít
náhledy
Jelení Wellington s rybízovou omáčkou
Autor: Petr Schober, Kulinární studio MAFRA
Maso osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, přidáme čerstvý tymián a opečeme ho zprudka na pánvi na rozpáleném oleji z každé strany asi 2 minuty. Po opečení dáme stranou.
Autor: Petr Schober, Kulinární studio MAFRA
Maso osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, přidáme čerstvý tymián a opečeme ho zprudka na pánvi na rozpáleném oleji z každé strany asi 2 minuty. Po opečení dáme stranou.
Autor: Petr Schober, Kulinární studio MAFRA
Slaninu a houby nakrájíme na malé kostičky.
Autor: Petr Schober, Kulinární studio MAFRA
Slaninu a houby nakrájíme na malé kostičky.
Autor: Petr Schober, Kulinární studio MAFRA
Slaninu opečeme v pánvi po opékání, poté přidáme ančovičky a po 3 minutách přidáme nakrájené žampiony. Osolíme a opepříme. Společně restujeme asi 10 minut a necháme vychladnout.
Autor: Petr Schober, Kulinární studio MAFRA
Listové těsto rozválíme na pomoučněném vále.
Autor: Petr Schober, Kulinární studio MAFRA
Na střed rozložíme část hub, na ně položíme maso a zbytek tymiánu. Na maso dáme zbytek hub a přitlačíme je rukou.
Autor: Petr Schober, Kulinární studio MAFRA
Kraje těsta potřeme rozmíchaným vejcem, přehneme je k sobě a zabalíme do rolády. Špičky přehneme pod těsto a vidličkou propícháme. Zabalené maso potřeme zbylým vajíčkem a pečeme ve vyhřáté troubě při 180 °C asi 25 minut.
Autor: Petr Schober, Kulinární studio MAFRA
Mezitím kořenovou zeleninu nakrájíme na kostičky a orestujeme ji na másle. Po 3 minutách přilijeme červené víno, necháme odvařit a postupně přiléváme vývar..
Autor: Petr Schober, Kulinární studio MAFRA
Ze dvou třetin necháme vyvařit, přidáme zavařeninu a nakonec osolíme a opepříme
Autor: Petr Schober, Kulinární studio MAFRA